Onze diensten

Contact

Gespecialiseerd in haarstyling

Ontdek onze diensten

img-15

Knippen

Wij vinden het belangrijk dat je je dagelijks goed voelt en daar helpt een goed geknipt kapsel bij, wij volgen regelmatig trainingen om dit te blijven doen. Een keer iets nieuws proberen? Neem contact met ons op. Tevens geven wij advies hoe dit kapsel goed te onderhouden met eventueel producten.

img-18

Stijlen

Wil jij een mooie blow dry, krullen of perfect geföhnd haar? Bij Haarstijl-Ing kun je je haar laten stylen op elke manier die je wilt. Of je nou lang haar, kort haar, krullend of stijl haar hebt. Maak dan een afspraak via ons online boekingssysteem of neem even contact met ons op en wie weet loop jij binnenkort met een perfect gestyled kapsel naar buiten.

img-17

Haarbehandelingen

Finnley’s Filltastic behandeling (Filltastic is een hairfiller, botox voor je haar, die filltastische volume, body en immense glans geeft. Een 4-stappen- systeem waarbij de kracht van het haar wordt hersteld, de elasticiteit wordt verbeterd, het haar meer hydratatie en volume krijgt door de hyaluronzuur, met als resultaat volumineus haar met een zacht gevoel en extreme body.

img-14

Kleuren

In onze salon helpen we je graag om een mooie kleuring te vinden die het beste bij je past, of dit een uitgroei bijwerken, een mooie high- en/of lowlight behandeling of balayage techniek is. Ons team bestaat uit enthousiaste, goed opgeleide vakmensen met ruime ervaring. Naast een mooi gekleurde coupe hopen we dat je onze kapsalon met een goede portie zelfvertrouwen en een sprankelende uitstraling verlaat.

Haardonatie

Wij knippen ook je haar voor een haardonatie voor bijvoorbeeld De Nederlandse Haarstichting en voor Stichting Haarwensen. Heb je minimaal 35 cm om af te knippen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks verliezen honderden volwassenen en kinderen hun haar. Dit kan door een onderliggend ziektebeeld of bijvoorbeeld door chemotherapie komen. Door je haar te doneren of geld te doneren, kunnen haarwerken van echt haar gemaakt worden. Een natuurlijk ogend haarwerk kan het tijdelijke haarverlies soms wat verlichten. Haar doneren kan met alle natuurlijke haarkleuren en op iedere leeftijd.