Nieuws en acties

Contact

Nieuws en acties

Musthave producten september 2023

Tijdens de zomer heeft je haar wat te verduren gehad: zon, chloor, warm weer, allerlei invloeden van buitenaf. Ben daarom lief voor je haar en bescherm het tijdens het stylen. Hotworks is een heat protector spray die je haar beschermt tegen hittetools als een stijltang, föhn, krultang tot maximaal 220 graden Celsius. Je haar wordt minder pluizig, behoudt de glans, voelt zachter en krijg een lichte versteviging.

In augustus voor €9,95 (i.p.v. €15,95)

Ontdek onze cadeaubonnen

Vriendenbon

Heb je je haar laten doen bij Haarstijl-Ing en ben je dik tevreden? Introduceer een vriend(in) en krijg beide een korting van €5,- op een behandeling of een product. Geef een gedeelte van de bon aan een vriend(in) en jij ontvangt jouw korting bij je eerstvolgende bezoek nadat je vriend(in) bij ons is geweest. De bon is in onze salon verkrijgbaar en onbeperkt uit te delen. Vraag naar de voorwaarden.

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, moeder-of vaderdag of zomaar? Wij hebben het voor je! Geen onze cadeaubon van Haarstijl-Ing cadeau. Je kunt de hoogte van het bedrag zelf bepalen. Een origineel cadeau met een glimlach. De bon is tot een jaar na aankoop te besteden bij Haarstijl-Ing.